Skip to main content

Voorjaarswandeling

2024, Mei wandeling te Grez-Doiceau

2024, Voorjaarswandeling te Lokeren

2019, Voorjaarswandeling, Overmeire

De voorjaarswandeling te Overmere was in 1 woord top!


2018, Voorjaarswandeling, Breskens (Nederland)


2017, Voorjaarswandeling, Sint Truiden

De voorjaarswandeling tussen de bloesems was gewoon prachtig te noemen. De aanwezigen genoten van de omgeving, de stop waar we vers geperst appelsap aangeboden kregen en het lekkere eten in het gezellige restaurant.


2016, Averbode

Onze voorjaarswandeling leek eerder een winterwandeling met regen, hagel en zelfs sneeuw. Toch kon dit onze echte mopsenfans niet tegenhouden en stapten zij dapper met hun trouwe mopsjes als metgezel het gure weer tegemoet. Een ijsje voor iedere deelnemer, geschonken door onze organisatoren van de wandeling (Ivonne & Mark), werd ondanks in deze koude dankbaar aanvaard. Wie denkt dat onze mopshond een ras is met ademnood, heeft het fout! Onze “mopsenrace” na de wandeling, was het beste bewijs hiervan. Ongelofelijk hoeveel energie onze mopsjes nog hadden nadat ze toch al vrij ver hadden gewandeld.


2015, Voorjaarswandeling, Herselt

Organisatie : Albrecht-Brouns Marc & Ivonne Bedankt Ivonne, bedankt Marc !


2014, Voorjaarswandeling, Heikruis

De voorjaarswandeling 2014 te Heikruis : Een groot succes!


2013, Voorjaarswandeling, Herne

De voorjaarswandeling ging dit jaar door te Herne (Pajottenland, Vlaams Brabant) op zondag 17 maart 2013. De organisatie was dit jaar in handen van Dhr & Mevr De Bruyn-De Geyter Andre & Linda en Mevr Segers-Thiels Linda. Bedankt voor deze fijne dag Wink


2012, Voorjaarswandeling, Keerbergen

De voorjaarswandeling te Keerbergen was weerom een enorm succes met 62 wandelaars, 28 mopsjes en 4 andere honden. Deze wandeling ging afwisselend door weiland, bos, natuurgebied en langs de dijk aan de Dijle. Ondanks de weersvoorspelling van heel veel regenbuien, bleef het meestal droog op enkele druppels regen na en was het een zeer aangename temperatuur. Door de vele regenbuien de voorbije dagen, moesten wij onze route veranderen aangezien bepaalde paadjes volledig onder water waren komen te staan. Eventjes waren we daardoor de juiste route kwijt. Gelukkig kwamen we snel weer op de goede weg en konden we er nadien allen hartelijk om lachen. Het Indisch buffet, helemaal anders dan onze Belgische keuken, was heel lekker en prachtig verzorgd. Alle aanwezige mopsjes en hun begeleiders, danken Mevr Angie Batselé voor de organisatie van deze fijne dag.


2011, Voorjaarswandeling, Heist op den Berg (Hallaar)

De voorjaarswandeling ging dit jaar door te Heist-op-den Berg (Hallaar) op zondag 05 juni '11. De organisatie was in handen van Mevr. Patricia Cannaerts. We wandelen met een stralend zonnetje, doch beschermt door de schaduw van de bomen langs een mooi aangelegd wandelpad. Wij konden dit jaar weerom tal van nieuwe leden en hun mopsjes verwelkomen op onze wandeling. Wij hopen dat zij, net als onze vaste wandelaars-leden die steeds weer op onze actviteiten aanwezig waren, hebben genoten van deze prachtdag.
Bedankt Patricia yes


2010, Voorjaarswandeling, Rumst

De voorjaarswandeling werd dit jaar georganiseerd door onze leden David & Cindy Andries-Van Der Donck. Zij hadden een heel mooie weg voor ons uitgestippeld. Ondanks het heel slechte weer waren er talrijke mopsjes en hun baasjes aanwezig en was weerom de voorjaarswandeling een succes.
Bedankt Cindy & David !yes


2009, Voorjaarswandeling, Chimay

De voorjaarswandeling ging dit jaar door te Chimay op zondag 19 april '09. De organisatie was dit jaar in handen van Mevr. Hayot-Kostrzewki Sinka. Het zonnetje was van de partij en iedereen had zijn goede humeur en natuurlijk zijn mopsje(s) bij. Cool Tijdens de wandeling konden we onze dorst, van mopsjes en baasjes, lessen door een verfrissend drankje ons allen aangeboden door Sinka en haar echtgenoot. Wij wandelen door de velden en weiden om nadien samen te komen in Brasserie du Casino. Bedankt Sinka voor deze organistie, we hadden allen een toffe dag ! Wink


2008, Voorjaarswandeling, Ittre

Onze voorjaarswandeling, dit jaar georganiseerd door Mevr. Parmentier Corinne en haar echtgenoot was weerom een groot succes. Ditmaal was de voorjaarswandeling in ons Franse landgedeelte, namelijk te Ittre. Een mooie wandeling, waarbij we allen genoten van een prachtige omgeving. Nadien konden we onze hongerige magen spijzen in een gezellig restaurant die voor ons een zaaltje apart reserveerden.  Kortom weer een activiteit waarbij elke aanwezige na een gezellige dag, met een goed humeur en met mopsen die vlug sliepen huiswaarts keerden.
Bedankt Corinne voor de organisatie van deze prachtdag !


2007, Voorjaarswandeling, Stekene


2006, Voorjaarswandeling, Westerlo


2005, Voorjaarswandeling, Merelbeke