Skip to main content

Najaarswandeling

2023, Najaarswandeling met huifkartocht 2023 en BBQ

2022, Najaarswandeling met huifkartocht 2022 en BBQ

18-09-2022

2021, Najaarswandeling te Buggenhout Bos

10-10-2021
Foto's Guy Heylens. Meer foto's

2019, Najaarswandeling Tervuren


2018, Najaarswandeling Tervuren

Door de hevige regen werd onze najaarswandeling ingekort en konden velen zelfs niet meewandelen.  Wij denken eraan deze wandeling te herhalen in het voorjaar. Hopelijk dan met een stralend zonnetje.


2017, Najaarswandeling Torhout, Wijnendale

Bedankt Rosane, Shauna & Saskia voor deze superfijne dag!


2016, Najaarswandeling Knokke


2015, Najaarswandeling Torhout ,Wijnendale

Een zonnige zondag in september. Vele mopsjes en hun eigenaars stapten blijgezind de mooi uitgestippelde najaarswandeling. Bedankt aan onze leden/organisatoren Mevr Rosanne Jansoone, Mevr Shauna Vanden Bulcke en Mevr Saskia Valcke !

 
2014, Najaarswandeling Knokke

Onze Najaarswandeling te Knokke blijft een enorm succes.  Vergezeld van 35 mopsjes stapten onze talrijke deelnemers goedgezind en onder een stralend zonnetje de wandeling aan onze Belgische kust. Het menu in restaurant "Ten Bos" was verzorgd en lekker en vooral : onze mopsjes voelen zich daar van harte welkom.

 
2013, Najaarswandeling Knokke

Weerom een succesvolle activiteit. Volop zonneschijn en niets dan tevreden deelnemers. Zoals enkele nieuwe leden het verwoorden : "We zijn aangenaam verrast door de sfeer binnen de BPDC. We voelen ons hier onmiddellijk thuis. Het is zo leuk om al die mopsjes met hun baasjes te ontmoeten. Een dag die we niet gauw zullen vergeten."


2012, Najaarswandeling Knokke

Meer dan 80 mopsenvrienden en 36 mopsen.
Bedankt Lina & Stephan !


2011, Najaarswandeling Chaumont-Gistoux

Onze najaarswandeling ging dit jaar door te Chaumont-Gistoux in het Franse landsgedeelte. Heel veel mopsjes met hun baasjes, vrienden en familie stapten dapper over de hellingen en langs de mooie landwegeltjes. De zon was van de partij nadat we één van onze eerste najaarsnachten hadden waardoor alle natuurpracht onder een wit kleedje bedekt werd door de vrieskou.  Na de wandeling reden we samen naar een gezellig restaurant waar we heel vrolijk en vriendelijk onthaalt werden door de 2 obers die zingend en lachend ons bedienden. Het was weer een heel gezellige dag.
Bedankt Mary & Koen voor de organisatie ! Iedere deelnemer was weerom vol lof.


2010, Najaarswandeling Knokke

Het leek wel of deze zonnige dag bewaard was gebleven voor onze najaarswandeling te Knokke. Een stralend weertje en iedereen had zijn goede humeur daardoor teruggevonden nadat we op vorige activiteiten wel heel veel regen kregen. Met meer dan 50 mopsenvrienden en 26 mopsjes stapten wij via het nieuw aangelegde wandelpad door de rust van de natuur tot aan zee waar sommige van onze mopsjes hun pootjes konden baden. Na de wandeling konden we in het restaurant weerom genieten van een heerlijke maaltijd.
Bedankt Lina & Stephan voor de organisatie van deze toffe dag, onze mopsjes en wij hebben alleszins genoten !


2009, Najaarswandeling Knokke

Weerom is gebleken tijdens de najaarswandeling te Knokke hoezeer de BPDC groeit en bloeit. Steeds meer leden en sympathisanten van de BPDC nemen samen met hun mopsjes deel aan onze activiteiten. Dit jaar, in tegenstelling tot vorig jaar, was het een droge dag met een zacht zeebriesje en een aangename temperatuur. Een prachtwandeling werd uitgestippeld door onze organisatoren Lina & Stephan en het menu in een klassevol restaurant was weer heel lekker. Tevens mochten wij Dhr. Van Der Biest Johan, ondervoorzitter van KMSH verwelkomen die vol lof was over de activiteit. Hij noemde onze BPDC geen mopsenclub, maar eerder één grote mopsenfamilie.


2008, Najaarswandeling Knokke


2007, Najaarswandeling Schore


2006, Najaarswandeling Oost-Duinkerke


2005, Najaarswandeling Blankenberge